Eve gi u punom pogonu... sva skalamerija (pumpe, sonde, grijači, hladnjak, termometri) su u pogonu preko njega. Rasvjeta za sada nije, moram rijesit timer da smanjim gabarite i broj žičurina...
kuciste je mlako na dodir, nesto iznad temperature okoline... u dogledno vrijeme prebacim trafo na drugu stranu ovog malog stolica da ga zastitim od slucajnih zalijevanja dok radim oko tanka i to je to...
bijeli plexi je zalijepljen i ne da mi se vise petljat oko njega - primer, pa boja pa jos boje... meni ne smeta ovako ko devojacka posteljina, cak mi nekako i pase da je drugacije od full crne prednjice
neki dan sam u gradu u jednoj (zamalo i jedinoj) trgovini iskljucivo elektromaterijalom nasao i kupio kuciste za stakleni osigurac za sekundar - jedini i zadnji komad - te sav sretan sto je i to rijeseno a da nisam nikog davio oko nabave, a naruceno iz Kine ionako kasni debelo - krenuo u ugradnju. Za sat vremena je zvonio postar i donio 10kom pristiglih iz Sinaja...
jebajiga...
svejedno, sad ih ima za igrat se

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.