Danas je izvršeno opalenje. Ispitani su prvo naponi, onda uboden xr2206. Nije bilo dima,zujanja i sličih popratnih pojava. Sve radi kako treba barem na prvu ruku,malo sam se igrao sa mijenjanjem frekvencije,amplitude,pilasti/sinusoida/kvadratni i sve to radi. Kada ubodem još NE5532 na izlaz onda ću se malo više sa time igrati jer za sada nemam u funkciji BNC izlaze pa jednom rukom držim sondu drugom pipkam po gumbićima na skopu i generatoru. Koaksijalac je RG58 i to neki sa li-la masom, i onda jučer kada sam ga zalemio na pločicu i konektore kopam po ladici tražeći neku tanku žicu i naletim na RG58 ali sa bome pravom masom koja je baš gusto pletena.

Ali ako može služiti i na 2m frekvi onda će valjda biti dobar i ovdje.

Mislio sam radi fleksibilnosti staviti neki tanki kabelčić(4-5mm) koji stari ima ali ima dva ista i ne zna niti on niti piše na njima koji je 50 a koji 75 omski,možda nije niti bitno ali kada je konektor 50omski onda da stavimo i takav kabel.
XR2206 ton generator 2.jpg
XR2206 ton generator 3.jpg
Kasnije slijede slikice signala na raznim frekvencijama i amplitudama.
edit:
Kada dovršim i ono test pojačalo sa tda2030 ide se u Zagreb do Maltusa(budući da mi je on najbliži) na uspoređivanje sa njegovom opremom da se vidi kakvo je ovo sranje koje sam napravio.

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.