P: satori

Re: P: satori

PostPostao/la yoke » Uto vel 11, 2014 1:27 pm

pssssttttt !!!
zena nece znati !!!
nitko joj nece reci...
a onako to njima sve isto izgleda :lol:
samo jos jedna kutija vise/manje s boka :mrgreen:

''dragi, a kakva ti je ovo nova kutija ?''
koja ?
''pa ova nova, desna ?''
ma to je staro, samo je bila ispod kreveta zadnje dvije godine !!!
(aha, mos mislit, promrmljamo oboje :lol: )

:mrgreen:
yoke

PostPostao/la pamook » Uto vel 11, 2014 1:38 pm

:shock: pa zar ne koristis formulu za povoljnu nabavu stvari za hobi i zabavu, vrlo je jednostavna:

imas fiksni postotak od 55% kojem se dodaje dan u mjesecu i time dobije postotak koji treba izracunati u kn i oduzeti od placene cifre, te priznati kao "naletio sam, bilo je uzmi ili ostavi, a jeftino za nevjerovat"

par sitnih dodataka iz iskustva:

- smrknuta faca i PMS faza nose dodatni popust od 5-7%, zavisi od subjektivnog dojma situacije, a iako je dodatni postotak dobar, uvijek je dobro izbjegavati cijelu situaciju
- ukoliko je uredjaj glomazan, ili se vec vrlo slicni nalaze u posjedu pa je ovaj direktno proglasen viškom, isti se proglašava kupovinom za dijelove za popravak postojecih
- u nekim slucajevima, izrazavanje cijene u € je bolje nego u domacoj valuti (uz nuznu prilagodbu tecaja) - (npr. vid` sta sam ulovio za 700kn, nemos vjerovat sta sve danas nabasaš za 50-60€)... ----oprez---- pri koristenju zadnjeg dodatka (tzv. "prilagodba tecaja") nuzno je da je paznja najdraze vise nego podijeljenja (npr. kuha se fil za tortu, jedan ili pozeljno vise potomaka mamače jer su žedni/gladni, a istovremeno se objasnjava cjenovni rang donešene krame, uz vještu mimikriju iste plastičnom vrečicom nekog trgovačkog lanca)

eto, vrlo jednostavno :mrgreen:

/edit - evo, yoke me preduhitrio :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Uto vel 11, 2014 1:52 pm

e pamuče, ovo tvoje treba uokviriti! ili još bolje, staviti u neki udžbenik! :lol: :clap:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la yoke » Uto vel 11, 2014 1:55 pm

moja se vise i ne trudi pitati cijenu :mrgreen:

jer zna da sam to povoljno kupio
i da je to bila najbolja i najpametnija kupnja
i da sam to kupio samo jer sam mislio na nas oboje
nisam bio niti malo sebican.... :lol: :lol: :lol:

(p.s. ljubavi ako ovo citas, sve su ovo izmisljotine (podilazim ekipi na forumu), i nemoj zaboraviti da te puno volim)
yoke

PostPostao/la s@ki » Uto vel 11, 2014 2:05 pm

Hahahhah..ovo ide u sticky cim se docepam kompa
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Master of disaster » Uto vel 11, 2014 2:09 pm

pamook napisao::shock: pa zar ne koristis formulu za povoljnu nabavu stvari za hobi i zabavu, vrlo je jednostavna:

imas fiksni postotak od 55% kojem se dodaje dan u mjesecu i time dobije postotak koji treba izracunati u kn i oduzeti od placene cifre, te priznati kao "naletio sam, bilo je uzmi ili ostavi, a jeftino za nevjerovat"

- smrknuta faca i PMS faza nose dodatni popust od 5-7%, zavisi od subjektivnog dojma situacije, a iako je dodatni postotak dobar, uvijek je dobro izbjegavati cijelu situaciju
- ukoliko je uredjaj glomazan, ili se vec vrlo slicni nalaze u posjedu pa je ovaj direktno proglasen viškom, isti se proglašava kupovinom za dijelove za popravak postojecih
- u nekim slucajevima, izrazavanje cijene u € je bolje nego u domacoj valuti (uz nuznu prilagodbu tecaja) - (npr. vid` sta sam ulovio za 700kn, nemos vjerovat sta sve danas nabasaš za 50-60€)... ----oprez---- pri koristenju zadnjeg dodatka (tzv. "prilagodba tecaja") nuzno je da je paznja najdraze vise nego podijeljenja (npr. kuha se fil za tortu, jedan ili pozeljno vise potomaka mamače jer su žedni/gladni, a istovremeno se objasnjava cjenovni rang donešene krame, uz vještu mimikriju iste plastičnom vrečicom nekog trgovačkog lanca)

eto, vrlo jednostavno :mrgreen:

/edit - evo, yoke me preduhitrio :lol:

:lol: :lol: Čitam ovo i :lol: :lol: i déjà vu!Iza svake dobre kupovine stoji dobra priča i žena kolja je otupila na pizdarije... :lol:

EDIT; a tu je taktika zavaravanja trampom; ona:- a šta će ti sada to?? Koliko si to platio?
ja: - ma mjenjao sam za onu bass kutiju...
ona: -šta nisi nju dao za onaj komp...ekvilajzer...šta je već?
ja: -ma ne tu bas kutiju, za kompresor sam mjenjao one kutije za koje sam se mjenjao za ono
pojačalo, ma znaš ono srebrno, koje je stajalo kraj onog crnog na zvučniku?
ona: - :doh: :doh: ma ne zanima me, samo mi to danas makni iz kuće u šupu, ok?
:mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Uto vel 11, 2014 2:39 pm

Master of disaster napisao: :lol: :lol: Čitam ovo i :lol: :lol: i déjà vu!Iza svake dobre kupovine stoji dobra priča i žena kolja je otupila na pizdarije... :lol: :mrgreen:

... :lol: e, ovo je najvaznije - jednostavno, kad uvide da je borba s vjetrenjacama (ili u ovom slucaju, s potrošačkim hrčcima) uzaludna, jednostavno prestanu pitat, a to donosi benefit da ne vrijedjamo niciju inteligenciju bubetanjem o trampi, doplati, pet krama za tri bolje i slicno :mrgreen:

a i uvelike zavisi od hobija... najgori su klinci - urlajuci na sav glas "tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jel ono nova ribaaaaaaaaaaaaaaaa u akvarijuuuuuu!?!?!?!?!" :evil: , pa moras imat spreman odgovor da "nije, ta se skriva po kamenju i odavno je tu" :lol: ... onda ista ribetina rikne za dan-dva (jer je tek dosla i nije se prilagodila uvjetima), pa kad ju pecas van iz tanka ne smijes mumljat dapasmtriribai40€ukaurasotcamuybm, vec kao "vidi, riknula, valjda od starosti" :lol: :lol:

ma.... beš.... barem je uvijek veselo :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Uto vel 11, 2014 2:46 pm

pamook napisao::shock: pa zar ne koristis formulu za povoljnu nabavu stvari za hobi i zabavu, vrlo je jednostavna:

Spada svakako u rubriku TUTORIJALI! :lol:
davorin

PostPostao/la yoke » Uto vel 11, 2014 2:48 pm

s@ki napisao:Hahahhah..ovo ide u sticky cim se docepam kompa

nebudi lud!!!
:lol: :lol: :lol:
ovo moze bit ovdje dok se satori ne prodaju...a zatim treba sve pobrisati i ukloniti tragove :lol: :lol: :lol:
yoke

PostPostao/la tom_hifi » Uto vel 11, 2014 3:05 pm

Ovo fakat treba staviti u sticky, u tutorial itd. Tj. najbolje u svaki podforum pod "Pročitajte obavezno prije sudjelovanja!" :D :lol:
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Prodajem