e sad, neki znaju vidjet svasta u shemi, neki znaju kutijat, a ja ne znam ni to kako treba
pomoc molim
u kucistu s lijeve strane na slici ce biti selektor ulaza i tu izbjegavam ubacivati jos ponesto, a svi signalni kablovi ce ici tom stranom (ako moraju), ili najkracim mogucim putem a da nisu blizu vodova grijanja i napajanja.
problem je sto moram ubaciti jos jedan trafo za grijanje 6C5S (6.3V 600mA) i trebam napon za pogon malih signalnih releja na selektoru (5V, 80mA) i isto 5V za pogon motora na potu... i sad:
imam switcher 7.5V 2A (napajanje od stare PS1) koji moze sve to izdrzati, ali ne znam koliko ce raditi "buke" u sistemu... i gdje ga montirati... eventualno mogu ga montirati dolje desno (na slici), ali mi onda HV ispravljac (odn. njegov veci dio) treba biti s lijeve strane šine, vise prema cijevima... da li bi HV ispravljac pravio probleme ako bi bio montiran kao na slici?
Napajanje grijanja ispravljacice i napajanje releja te motora pota nigdje ne bi bilo u vezi sa napajanjem samog line ampa, pot i releji su zasebni sustav bez kontakta sa masom uredjaja, a ispravljacica je indirektno grijana...
svaki savjet dobrodosao
... /edit - imam i jedan PCB trafo 2x12V po 1A svaki sekundar, ali u tom slucaju opet gabaritno moram razmisliti gdje ga staviti, odn. opet je pitanje da li HV ispravljac moze u montazu kao na slici... onda imam mjesta za vise-manje sve sto sam (o)smislio...

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.