Pozdrav!
Lijepo izgleda taj OTL! Možeš reći nešto više o napajanju ili dati shemu? Ako sam dobro razumio, projekt je preuzet od nekog engleza? imaš link na originalnu stranicu?
Zerowaf napisao:Lijepo izgleda taj OTL! Možeš reći nešto više o napajanju ili dati shemu? Ako sam dobro razumio, projekt je preuzet od nekog engleza? imaš link na originalnu stranicu?
Zerowaf napisao:Pozdrav!
Lijepo izgleda taj OTL! Možeš reći nešto više o napajanju ili dati shemu? Ako sam dobro razumio, projekt je preuzet od nekog engleza? imaš link na originalnu stranicu?
kaligula napisao:Imam jedno pitanje oko C3 i C4, 0,1uF.
Naime, planira sam da budu PIO, ali sam zaboravija na njih. Imam 0,1uF/630V MKT. Stavit ću ih bar privremeno.
Inaće, kakav može biti njegov utjecaj na kvalitetu zvuka i koji uopće naručiti?
Zerowaf napisao:Kaligula, ako već nisi počeo spajati obrati pažnju na to da se oznake pinova u Tim Mellowsovom članku i shemi razlikuju od oznaka u data sheetu.
Tim je pin broj 4 iz data sheeta uzeo kao broj jedan i tako je numerirao u shemi. Mislim da je anodi dodijelio broj jedan dok je u data sheetu sa brojem jedan označen grijač.
Ako si to već primjetio izvini na smetnji, ali mislim da je bolje ponoviti ono što je poznato, nego uništiti lampu.
Bing [Bot] pregledava forum i 7 gostiju