Ako su TS parametri točni, dva drivera u ovoj kutiji (kompresija) minus par litara zbog dumpinga i košara zvučnika u bass dijelu dati će ovo što je na grafu ispod, a to je tanko, sa tipičnom boomy grbom na 100Hz.
dva lila.png
a kada bi se u istu kutiju stavio samo jedan bass onda je to čak i mrvicu bolje, bez boomy efekta
jedan i dva lila.png
Ova dva drivera bi zapravo najbolje radili u 250 lirata tunirano na 30Hz, no to je nerealno, ali crta je više nego dobra:
dva u br.png
No kada se ova dva uguraju u ovu kutiju i tuniraju na 40Hz, onda je to ovako, tj. loše, sa boomyem do oo

br 2xeikut.png
Drugim riječima tipični auto boomy zvučnici. Ako uzmemo u obzir da isti moraju odraditi i kompletne srednje, sa lošom kartonskom membranom, a što opet znači hrpu koloracija što su ništa drugo do izobličenja, ja iskreno ne znam što bi napravo sa ovim driverima. No sa druge strane ne treba biti isključiv tj. ne treba suditi prije bitke, treba dati šansu, pa onda komentirati. Problem je jedino što simulacija nikada nije slagala... to me brine, no kada si već došao dovde, probaj, sada te više ništa ne priječi u tomu, par vijaka i malo žice.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.