Dacho napisao:Tocka ovjesa ti nije ispod rucke nego pokraj...
Krešica napisao:Dacho napisao:Tocka ovjesa ti nije ispod rucke nego pokraj...
Da ali se za bazu drži u točki ovjesa. I nije fiksno za bazu nego spojno. U svojim eksperimentima sam došao do par zaključaka, a jedan od njih je bio da što je točka ovjesa dalje od hvatišta ručke, to mi je grembalica ljepše svirala.
Ovo drugo mi je isto grdo. Općenito ne volim taj plastikaner look, jebat ga, ipak sam ja strojobravar
Neću više, obećavam. Mea culpa. Mator, setio se lepih trenutaka iz mladosti pa... O zvuku u nekom prikladnijem thread-u, da se ne okliznem ponovo...Krešica napisao:Transkriptor je prošao kroz moje ruke davno. Očaj od zvuka al onda je fora izgledal. Jedino mi nije jasno kaj to traži u ovom threadu. Bilo bi kul(turno) da se thread barem pročita prije nego se kelje fotke ružnih gramofona
Krešica napisao:Dacho napisao:Tocka ovjesa ti nije ispod rucke nego pokraj...
Da ali se za bazu drži u točki ovjesa. I nije fiksno za bazu nego spojno. U svojim eksperimentima sam došao do par zaključaka, a jedan od njih je bio da što je točka ovjesa dalje od hvatišta ručke, to mi je grembalica ljepše svirala.
Ovo drugo mi je isto grdo. Općenito ne volim taj plastikaner look, jebat ga, ipak sam ja strojobravar
Dacho napisao:Krešica napisao:... jebat ga, ipak sam ja strojobravar
Nebih se slozio bas sa ovim ali to cemo drugom prilikom.
Dacho napisao:Razumijem da tezis designu kao najjace japanske vrtilice iz zlatnog doba kao ovi na slikama...doduse su to skoro uvijek bili DD pogoni ali vidi se poanta.
Ja bih tu onda svakako isao na puni profil sendvich materijala kao osnovu pa onda furnir preko toga. Za pogon bi stavio subtanjur sa remenom prikriven sa donje strane.
Nekakve ovjese bih svakako izbjegavao osim mozda na tockama lezanja.

Krešica napisao:Da, sa te strane gledano, udaljenost ručke od ovjesa je na transkriptoru velika, ali njemu to nije pomoglo niti onda ...
Evo, ovako, objašnjenje:Krešica napisao:Sorry, al napišeš objašnjenje kad keljiš sliku, samo daj, nemoj da zamre zdrava zajebancija
selfie dok pišem ovo...Vrati se na: Analogni izvori zvuka
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost