nema druge , morat ces vjerovatDrFireBottle napisao:
Ali ta zamjena koju sam naručio su radialni (vertikalni) kondenzatori od Jamicona... Bi li bilo uredu da ih stavim u Fendera, mogu li vjerovati kvaliteti tih kondića?
nema druge , morat ces vjerovatDrFireBottle napisao:
Ali ta zamjena koju sam naručio su radialni (vertikalni) kondenzatori od Jamicona... Bi li bilo uredu da ih stavim u Fendera, mogu li vjerovati kvaliteti tih kondića?
Bepone napisao:Izvadi izlazne lampe i ako znas sta si napravio i siguran si u to, zapali, stavi cvike prije i zastitne rukavice od gume![]()
prije toga voltmetar na prvi ub plus elko.sa krokodilkama da se sam.drzi, na najveci.mjerni opseg... kad zapalis amp mora biti oko 450v, ako je 200,300,400 gasi odmah.
Bepone napisao:bit ce ti nesto veci napon, ali baren neces rastopit lampadine, tko zna gdje si ti sa biasom i da li znas biasirat lampe...ovako neces napravit veliku stetu.......
ako spojis na varijak onda neces imat grijanje lampi, ali ajde, mores sa varijakom, zapali visoki napon i standby i lagano dizi i gledaj voltmetar na prvom elektrolitu
DrFireBottle napisao:A znam djelomično biasirati, kolko ja znam crvena žica od voltmetra ide na srednji pin potenciometra za bias adjust a crna se zakvači za šasiju, ali dio koj neznam je na koliko -V tog pojačala bias treba bit namješten.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju