gilhooley napisao:Kurve dosta odnesu...
Problem je kad nesto od njih doneses...
Nego, gille, jako lijepo to pojacalo izgleda!

gilhooley napisao:Kurve dosta odnesu...

Bepone napisao:to nas uopce ne zanima, zasto bimo to trebali pitat=??
gilhooley napisao:I baš zato jer svaka tema krene u nekom ludom provokativnom smjeru nisam htio stavljat temu na forum. Forumski kolega me zamolio da stavim, makar nisam htio, a to sam rekao i u prvom obraćanju.
Nije da se bojim provokacije ili podjebavanja, no mislim da ne trebam gubit vrijeme na objašnjavanja ili ćakule s ljudima koji ne vide dalje od svog ega.
Zaista nije problem formirati svoj forum ili komunicirati preko WhatsApp aplikacije s ljudima kojima je gain progres ili stvaranje, a ne pusto naklapanje ili bildanje ega. Ako vam je cilj smanjiti forum - pa recite otvoreno, ja ću se ukloniti, vrlo rado.
Gill
gilhooley napisao:I baš zato jer svaka tema krene u nekom ludom provokativnom smjeru nisam htio stavljat temu na forum. Forumski kolega me zamolio da stavim, makar nisam htio, a to sam rekao i u prvom obraćanju.
Nije da se bojim provokacije ili podjebavanja, no mislim da ne trebam gubit vrijeme na objašnjavanja ili ćakule s ljudima koji ne vide dalje od svog ega.
Zaista nije problem formirati svoj forum ili komunicirati preko WhatsApp aplikacije s ljudima kojima je gain progres ili stvaranje, a ne pusto naklapanje ili bildanje ega. Ako vam je cilj smanjiti forum - pa recite otvoreno, ja ću se ukloniti, vrlo rado.
Gill
davorin napisao:Ne mogu povjerovati da u ovih ~80-ak javljanja nitko od "vrsnih stručnjska i elektroničara" u niti jednom trenutku nije upitao za šemu uređaja, napon napajanja, pa niti čak za upotrebljene poluvodiče, ali naravno već unaprijed svi znaju i imaju savjete kako bi cijelo pojačalo koje nitko od "stručnjaka" nije čuo trebalo baciti i zamijeniti s drugim!!!
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju