Pojačalo L10

Re: Pojačalo L10

PostPostao/la Edison » Čet svi 14, 2020 11:41 pm

gilhooley napisao:Kurve dosta odnesu...

Problem je kad nesto od njih doneses... ;)

Nego, gille, jako lijepo to pojacalo izgleda! :clap: :clap:
Edison

PostPostao/la Edison » Čet svi 14, 2020 11:43 pm

Bepone napisao:to nas uopce ne zanima, zasto bimo to trebali pitat=?? :lol:

A neki dan si pitao za napone i struje kod pamookovog projekta, a sad ne treba... :doh: :naughty:
;)
Edison

PostPostao/la Bepone » Pet svi 15, 2020 12:10 am

pa ne zanima me ni malo, ovo je tranzistorac pod br 1 sa puno izlaznih u paraleli, uz to je i kinez , to kad pocne pucat kao kokica bit ce ajme majko :lol: :lol:
Bepone

PostPostao/la Bepone » Pet svi 15, 2020 12:13 am

ako si edisonovic pratio temu tamo kod pamuka, ono me ful zanima jer su a) lampe, b) zelim preradit preamp i mislin da ce bolje delat, jer driver je najbitnija stvar kod pojacala ;)
Bepone

PostPostao/la gilhooley » Pet svi 15, 2020 7:12 am

I baš zato jer svaka tema krene u nekom ludom provokativnom smjeru nisam htio stavljat temu na forum. Forumski kolega me zamolio da stavim, makar nisam htio, a to sam rekao i u prvom obraćanju.

Nije da se bojim provokacije ili podjebavanja, no mislim da ne trebam gubit vrijeme na objašnjavanja ili ćakule s ljudima koji ne vide dalje od svog ega.

Zaista nije problem formirati svoj forum ili komunicirati preko WhatsApp aplikacije s ljudima kojima je gain progres ili stvaranje, a ne pusto naklapanje ili bildanje ega. Ako vam je cilj smanjiti forum - pa recite otvoreno, ja ću se ukloniti, vrlo rado.

Gill
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la tom_hifi » Pet svi 15, 2020 7:20 am

gilhooley napisao:I baš zato jer svaka tema krene u nekom ludom provokativnom smjeru nisam htio stavljat temu na forum. Forumski kolega me zamolio da stavim, makar nisam htio, a to sam rekao i u prvom obraćanju.

Nije da se bojim provokacije ili podjebavanja, no mislim da ne trebam gubit vrijeme na objašnjavanja ili ćakule s ljudima koji ne vide dalje od svog ega.

Zaista nije problem formirati svoj forum ili komunicirati preko WhatsApp aplikacije s ljudima kojima je gain progres ili stvaranje, a ne pusto naklapanje ili bildanje ega. Ako vam je cilj smanjiti forum - pa recite otvoreno, ja ću se ukloniti, vrlo rado.

Gill

Ma polako, kolega. Tko hoće cijeniti, cijenit će, tko neće, neće. Uvijek je to tako bilo. Nakraju, najbitnije da si ti sretan sa svojim uratkom.

:)
tom_hifi

PostPostao/la gilhooley » Pet svi 15, 2020 7:24 am

Naravno. Bepone neće svjedočiti kad pojačalo pukne ko kokica. Ja ću uživati kad pukne. :lol:

Čovjeka znam ili ne znam, iskreno, ali svaki put je imao potrebu da me natakne. Bilo da sam nešto prodavao ili opisivao. Bijelac sam, stanujem u Zagrebu, slavonac sam. Ne znam po kojoj osnovi me mrzi.
Zadnja izmjena: gilhooley; Pet svi 15, 2020 9:00 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la davorin » Pet svi 15, 2020 7:44 am

Pojačalo ima, u odnosu na kineski kit, majmanje 10 izmjena (dakle x2 jer je stereo! :lol: ), a čak i ta kineska pojačala ne zvuče sva jednako. Uostalom ne vidim čemu opće podcjenjivanje nacije koja šalje ljude u svemir, napravi ~90% svih računala u svijetu, ima drugu ekonomiju po snazi na svijetu i sigurno zna napraviti odlično klasično poluvodičko pojačalo.
davorin

PostPostao/la davorin » Pet svi 15, 2020 7:47 am

gilhooley napisao:I baš zato jer svaka tema krene u nekom ludom provokativnom smjeru nisam htio stavljat temu na forum. Forumski kolega me zamolio da stavim, makar nisam htio, a to sam rekao i u prvom obraćanju.

Gill

Svakako ostavi na forumu, a čini mi se da se iz komentara nazire čak i malo ljubomore na jako dojmljiv uradak koji može biti reprezantativan u svakom dnevnom boravku.
davorin

PostPostao/la Bepone » Pet svi 15, 2020 9:35 am

pa jel sam pohvalio kako izgleda? znaci gilu plus. :mrgreen: a ne suprotno. gil ne budi zalostan bez veze a ni radi mene. davorin je nicim izazvan uletio,i dizao se na zadnje noge nicim izazvan tamo stranicu prije i odgovor da me ne zanima je isao njemu, sto je bilo jasno kao dan :lol: :lol: ostali ako se zele mogu se izjasnit, javljalo se jos njih na temu!
evo ovo sve pocrtano:
davorin napisao:Ne mogu povjerovati da u ovih ~80-ak javljanja nitko od "vrsnih stručnjska i elektroničara" u niti jednom trenutku nije upitao za šemu uređaja, napon napajanja, pa niti čak za upotrebljene poluvodiče, ali naravno već unaprijed svi znaju i imaju savjete kako bi cijelo pojačalo koje nitko od "stručnjaka" nije čuo trebalo baciti i zamijeniti s drugim!!!
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Tranzistorska tehnika