Imaš pravo Edisone... Samo bi se šetao i komentirao.
Dolje Zmajz! Dolje!
zuzi napisao:Jel to netko spominje moje ime uzalud?
gilhooley napisao:Pitao si pa ću Ti lijepo odgovorit...![]()
Probni rad je obavljen već odavno, sve je sjelo na svoje mjesto.
I bez ikakve namjere da sebe ili nekog drugog s foruma uvrijedim - reći ću samo ovo...
TO SU NAJBOLJI ZVUČNICI KOJE SAM IKADA NAPRAVIO ILI SLUŠAO.TO SVIRA NEBESKI I TOLIKO RAZLIČITO OD OSTALOG ŠTO SAM ČUO ILI SLUŠAO.
Je li stvar do kutije, do moje intervencije u kutiji po pitanju ukrućivanja, ispune, pojačala, drivera, to što nema skretnice, dobar BR... HEBENO NE ZNAM, DA ME UBIJEŠ NE ZNAM... ALI TO SVIRA DO BOGA DOBRO I TOLIKO DRUGAČIJE OD SVEGA OSTALOG DA TJERA SUZU U OKO. NEKA DOBRA SINERGIJA JE TU BILA PRISUTNA.
Bass je bio sasvim korektan, svi slušači traže sufwoofer koji je priključen, ali njega NEEEEEMAAA....
Mid i visoki bez zamjerke, dušu bi prodao vragu za tu širinu i ljepotu. Naravno i slušni materijal mora biti korektan, kod mene to nije recimo ništa posebno... Primjerice... Tomhifi je poslušao par pjesama od Gibonnija s "Unca fibre" albuma. Jedino čega se zaista dobro sjećam je Tomov pogled prema natrag tipa "NEMOJ ME JEBAT" i mahanje glavom... Tad sam shvatio da nisam toliko subjektivan...
Uglavnom... Ako Ti se poklopi sve ko i meni - bit ćeš najsretniji na svijetu...
Nažalost - ovi moji sada sviraju nekome drugome i teško mi je bez njih. Ovo se više nikada neće ponoviti...
Gill
Baidu [Spider] pregledava forum i 17 gostiju