dadod napisao:LED nema tromost, bar ne taj koji se koristi u ovim opto kaplerima, to nisu novi visokoucinoviti LEDovi s dodanim elektroluminiscetnim materijalom.
gilhooley napisao:Ono što sam izbjegao je upravo ovo... Nabadanje i teoretizacija, dvojbe, sumnje i propitivanja.
Cijevi nemaju bojanje zvuka i drugi harmonik?
Za razliku od vas ja sam to napravio.
gilhooley napisao:Ono što sam izbjegao je upravo ovo... Nabadanje i teoretizacija, dvojbe, sumnje i propitivanja.
gilhooley napisao:Izgleda je cost/income ratio bitniji od znatiželje i igranja...
Ali, opet, moram gledati i na cijenu ulaznice za "zabavni park". Ja bih to probao, jer me iskreno zanima. Nije mi interesantno da bih u buducnosti s time zamijenio sve svoje potenciometre (koliko ih imam, to bi bilo nemoguce). Ali eto, zanima me. Znatizelja... Khadgar2007 napisao:Cost/income je veoma bitan...
Ali evo ako može ja ću uzeti onda 8 komada(ili 10 ako je lakše za narudžbu). Naravno podrazumijeva se da će onaj koji naruči i upariti ih.
davorin pregledava forum i 0 gostiju