...ja sam nedavno ćopio jedan QNAP na njuškalu, pa složio backup stroj, a promjenom par postojećih switcheva po kući u gigabitne verzije, dobilo se poprilično funkcionalan centar za streamanje filmova i glazbe gdje već treba... doduše, nisam se igrao sa ugrađenim verzijama već se NAS vidi na mreži pa foobar ili vlc player odradi svoje dok vuče sve sa NAS stroja... vidim ga i u "network locations" ali nisam (još) krenuo u igranje kako ga složiti da se vide folderi koje želim (odn. u nekom momentu je NAS to sam složio, pa poredao tamo po žanrovima, godinama, veličinom sisa&guzica te broju cipela, ali mi se nije svidjelo da mi brlja bez mog nadzora po bilo kakvim kriterijima pa sam to negdje obrisao - ostalo je ovako vulgaris, kao mapirani disk)
Untitled.jpg
Untitled2.jpg
...u samom meniju NAS-a ima toga za igru, ali kako rekoh, dok mi ne treba - necu se ni muciti... za upravljanje tabletom iz fotelje - nemam ideju, niti iskustvo...
Untitled3.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.