znaci u takvu kutiju sam zavidao sad MA Maop 10 samo preko adaptera, vidi se da nisam ni udubljivao nista nego samo zavidao iznad. razlozi su u principu. gubitak godine zivota na kutiju koja ce izgledat savrseno a imat los zvuk? takvih savrsenih projekata koliko ces napravit u zivotu? 1=? ca ni bolje 50 neidealnih?
ako se driver pokaze da je superioran svemu a i ovako bezveze montiran, MOZDA ce doc u obzir neko proljepsavanje i korak napred u tehnickom smislu, da cu driver upustit u plohu prednje stranice ca bi bilo ispravno. dok se to ne desi , driver ce bit montiravan random stilom u bilo kakvu kutiju, bez ikakvih prilagodjenja.
proslo svrseno vrijeme je da sam ja cekao kutije mjesecima i godinama (!!) da mi dodju od stolara , pa mjeseci na materijal, farbanja, pa muke sizifove i na kraju docekao los i iritantan zvuk. cisto gubljenje zivota na nis. totalno kontra ideje ovog hobija, uzivanje u zvuku. znaci imamo gubljenje zivota i za nagradu los zvuk? ne hvala. morao sam ovaj monolog ubacit